Hos Bistandsadvokaten

Photo 18.01.13 12 42 59

Så var man hos Bistandsadvokaten idag. Noen år har gått siden hendelsen nå, men har ikke følt meg sterk nok før nå. Fikk tilbud om bistand, da jeg besøkte Dixi Ressurssenter for voldtatte. Jeg viste ikke at politiet skulle oppnevne dette for meg, da jeg anmeldte. Da var jo også alt veldig håpløst, leit og alt rundt den tiden var ganske «tåkete». Dette endte med at da anmeldelsen ble skrevet, jeg godkjente den uten at jeg la merke til at politiet hadde utelatt noen viktige punkter. Var vel også litt skamfull i forhold til hva som hadde skjedd. Politiet hadde ikke skrevet noe om voldtekt, bare at jeg ble ranet i mitt eget hjem den natten. De fikk altså ikke med det som var det værste som hendte, selvom jeg forklarte at jeg var dopet ned og han hadde sex med meg. I dag har jeg vært i møte med advokaten og jeg har nå muligheten til å anmelde på nytt. Grunnen til dette er at den forrige anmeldelsen bare gikk på tyveri. Dette var jeg ikke klar over, og tror få vet om. Jeg fikk ikke denne informasjonen før 2 år etter. Hadde også politiet gjort det de skulle for 2 år siden, hadde jeg fått Bistandsadvokat allerede den gangen. Se ressurssiden her på Voldtattmann for steder å søke hjelp. Kom gjerne med kommentarer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s