Slurving med dokumenter

image

På onsdag skal jeg til Politiet å anmelde saken min pånytt. Da jeg var hos Bistandsadvokaten på Fredag, fant vi ut at det manglet dokumenter i saken. Politiet har rotet bort opplysninger jeg leverte de i ettertid av anmeldelsen. Dvs jeg søkte opp hvor telefonen min befant seg, og hadde en adresse og et navn på den jeg tror kan ha vært gjerningsmannen. Disse dokumentene ble levert politiet på Mandagen etter jeg var der første gangen, men hos et annet kontor. Frustrende og finne ut at de har slurvet så mye i saken min. Nå må jeg finne frem dette på nytt, tror jeg har de liggende et sted.
Kom gjerne med kommentarer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s