Arbeidslivet og traumer

image
I forhold til arbeidsplassen min, føler jeg nå at jeg befinner meg i et vakum. Der jeg ikke helt vet hvor veien går videre. Snart et år har gått siden jeg først ble sykemeldt.
Har vært ærlig angående min situasjon hele tiden. Jeg har både fortalt om hendelsen, og om hvordan jeg føler meg i etterkant.
Beklagelig nok har ikke arbeidsgiver brydd seg nevneverdig. Ingen har ringt meg eller hørt hvordan det går med meg. Da jeg første gang ringte å fortalte jeg var syk, kjeftet sjefen meg ut, og presset informasjon ut av meg. Gikk sykemeldt noen måneder og så over i gradert sykemeldt.
Da jeg prøvde å komme i jobb igjen, var det vanskelig for sjefen min å tilrettelegge. Arbeidstidene gjorde det vanskelig for meg å planlegge ulike legetimer, psykolog osv. Og sjefen min mente jeg måtte ta slike ting utenfor arbeidstid.
Da jeg kom til han å sa jeg hadde legetime, ble han forbanna. I tillegg, ble jeg satt til side av en nyansatt som gjorde arbeidsoppgavene mine, da jeg kom tilbake.

En følelse av misslykkethet, og motløshet dukker opp på nytt. det gjør at jeg blir veldig deprimert og at det på dette tidspunktet er uaktuelt å gå tilbake til min siste arbeidsplass.
Ærligheten kan kanskje straffe seg. Føler jo generelt at det er få som takler eller vil snakke om temaet, men tenker at jeg ikke kunne gjort dette på en annen måte.

Hver eneste dag, føler jeg mye på at jeg er en misslykket person, en som ikke greier å utføre sitt arbeid, rett og slett et null, et ingenting. En som ikke greier noe. Og når arbeidsplassen bygger oppunder disse følelsene, føler jeg det vondt og vanskelig.

Har prøvd å søke jobber, men kommer bare i noen få intervjuer. Takler dårlig intervjuer pga angsten, er for syk til å greie å gjennomføre et godt intervju. Avslag på jobbsøknader er vanskelig for meg å takle og blir ytligere deprimert. Kommer da inn i en ond sirkel, og da blir jeg redd for å søke på nye jobber.

image

Mener det er viktig å få et godt tilbud fra starten av. Slik at man kan takle sjefer og arbeidsgivere som oppfører seg på denne måten. Søk råd og hjelp fra fagforeningen din. Samtaleterapi kan være til god hjelp for å komme ut av de mørke tankene. Det er viktig å være sterk nok for å takle slikt.
Kom gjerne med kommentarer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s