Angsten

Nå nærmer det seg 7. Februar, da skal jeg til Dps. ENDELIG.

Føler jeg har ventet i en evighet på dette tilbudet. Bare på grunn av at min forrige lege ikke har sett alvoret i problemene mine.

Føler en del Angst knyttet til det å begynne et nytt sted, dele historien på nytt og åpne meg for en ny person. Men alikevel skal det bli godt. Den første samtalen skal jo være en evaluering av meg. Tenker litt på om jeg virkelig er syk nok, om jeg fortjener plassen.

Liker så ikke så godt å snakke om selve hendelsen, men godt å få ut tanker og følelser rundt det.

En eventuel psykolog på Dps, vil nok kunne hjelpe meg mest med angst tror jeg. Hjelpe meg til å utfordre angsten etc. Vet ikke helt hva jeg skal forvente i forhold til temaet voldtekt og menn. Er vel kanskje ikke viktig. Angst, depresjon og traumer henger ganske mye sammen, uansett hvordan man får det.

Har gått noen timer til samtaler hos Dixi nå, og liker det veldig godt. Føler en trygghet ved å gå der. Føler de vet hva jeg har, og hva jeg går gjennom i forbindelse med voldtekt. Det er på en måte lettere å snakke med Terapauten der om det, enn Fastleger og Psykolog. De som jobber der har møtt flere med historier som min, og værre en det. Og har erfaring rundt temaet.

20130129-101757.jpg

5 tanker på “Angsten

  1. Hei. Vil først si at jeg følger bloggen din, og jeg syns du er så tøff som klarer å være så åpen med deg selv og hele verden om ett så vanskelig, men svært viktig tema! Stå på! Jeg heier på deg! Også håper jeg virkelig at de tar deg på alvor hos DPS. Det fortjener du virkelig!!! Har selv vært innlagt hos DPS, og vet av erfaring at de er flinke! Håper bare du får oppleve det samme. Sender en varm klem og ønsker deg lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s