Mens vi venter

04_NYH_voldtekt_HG_02.JPG$C-1$W782$H400$pan1$QDet ble senest Fredag meldt om en ny overfallsvoldtekt i Oslo. Ifølge Regjeringen er det utarbeidet en handlingsplan mot voldtekt. 2011-2014. Jeg har lest handlingsplanen og det står mye fint. Men det tar det ikke alt for lang tid? Hvilken strakstiltak er gjort for å få ned etterforskningstiden hos politiet? Og hvorfor legges voldtektsmotak ned i andre byer? Hvor blir det av holdningskampanjer? Jeg har skrevet litt om dette tidligere, og det gjør meg forbanna når vi blir vitne til at andre skal lide i lang fremtid.

20130204-111705.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s