Nav-nedverdigende?

20130205-162135.jpg

Jeg vil si nei. Jeg har hørt og lest om så mange skrekkeksempler på dårlig behandling i nav-systemet. Slik oppfatter ikke jeg det. Men tenker litt slik at man får ta systemet som det er også. Saksbehandleren min er det ihvertfall ikke noe å si på. Hun hjelper meg og støtter meg. Jeg er ikke frisk nok til å arbeid ennå og det blir tatt imot på en verdig måte. Jeg takkler dårlig stess og press når jeg er som jeg er nå. Og oppfatter det ikke som at hun eller andre presser meg. Er veldig fornøyd. Har hatt noe tung tid en stund. Og følte en god del angst i forhold til å møte opp på Nav. Denne gangen, med søknad om arbeidavklaringspenger. I mars opphører retten til sykepenger, siden jeg har vært sykemeldt fra jobben i et år. Da er det viktig å få på plass det økonomiske. Møtet gikk veldig fint og angsten forsvant ganske fort. Dette møtet var en nødvendighet. Da var det deilig å overvinne angsten.

Nav
Navere
Navest

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s