Jeg våknet opp, voldtatt og ranet

Lillestrøm-DPS fasade

Blir bare et kort innlegg idag. Det er idag 2 år siden jeg ble voldtatt og ranet i leiligheten min. Tenker mye på hvor lang tid det egentlig har tatt. Har jo litt med at jeg brukte første tiden på å prøve fortrenge og glemme hendelsen. Men også den tidligere fastlegen min som ikke gjorde jobben sin. Har vært en dag fylt med mye triste tanker. Sittet inne å tenkt alt for mye. Ironisk nok, er min første time hos DPS i morgen.

Går rundt å kjenner på «klumpen» i magen idag, føler meg urolig og tenker negative tanker om møtet med psykologen der. Det er et evevalueringsmøte, og tankene går på om jeg er for frisk til å være der. Eller om jeg er så «gæren» at jeg blir lagt inn. Jeg vet at disse negative tankerekkene er ubegrunnet, men sånn føles det altså når angsten tar tak.

Utfyllingsskjema__i_527984b

2 thoughts on “Jeg våknet opp, voldtatt og ranet

  1. Da det er sånn en dato noe har skjedd, er det aldrig en enkel dag. Håper du føler deg bedre snart. Hilsen en annen som også har angst.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s