Kjærlighetens dag

Photo 14.02.13 19 44 14

Idag er det 14. februar, mer kjent som Alle hjerters dag, eller Valentinesday. En dag der man skal gi ekstra oppmerksomhet til noen man er glad i. Uansett om det er valentinesday eller ikke, synes jeg det er viktig at man tar vare på hverandre. Denne dagen er nok skapt av handelsstanden for å selge, slik som mange andre dager i året. Selv om handelen vil tjene penger, er det kanskje en fin dag å tenke litt ekstra på sine kjære alikevel. Det trenger ikke være kort, ballonger eller konfekt man gir, det kan holde å bare være der. Være der for en som trenger deg.

Photo 14.02.13 19 43 37

I den tiden og prossesen jeg er og har vært i, har det vært viktig å få den støtten jeg har fått. Det trenger nødvendigvis ikke være at man må snakke om voldtekten hele tiden. Men at mine kjære har vist at de bryr seg. At de viser støtte og omtenksomhet er det beste. Kjæreste, venner og famile betyr veldig mye. Vil benytte sjansen til å si til alle mine, at jeg er veldig glad i dem idag.

Ikke det at kjærlighet til hverandre skal kun vises en gang i året.

Det å holde rundt en som gråter, det å gi trøstende ord. Det å fortelle noen at det ikke er deres skyld, er ord som kan forandre mye. En som har opplevd overgrep og voldtekt føler ofte skyld for det som har hendt.

Tenk på det du som er pårørende. Du er viktig og betyr mye i livet til den som sliter. Det finnes informasjon for pårørørende på Dixi sine nettsider og også tilbud for dere.
Men mest av alt, vis at du er der.

Photo 14.02.13 18 41 28

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s