Det å gi «Voldtatt mann» et ansikt

Photo 19.02.13 02 20 19

Jeg har tenkt på det at jeg er en feiging. Selv om jeg stadig får høre at jeg er tøff, fordi jeg deler med å skrive denne bloggen. Jeg mener at jeg er feig, fordi jeg ikke står frem med navn og bilde. Grunnen til dette er ikke pga skam. Den jeg mener skal skamme seg er den personen som har gjort dette mot meg. Ikke er jeg redd for å bli dømt for å være naiv pga valgene mine heller. De som mener dette, har liten innsikt i hva jeg har gått igjennom.

Grunnen til min anonymitet er at jeg ikke vil at folk skal knytte meg, og de dårlige opplevelsene med arbeidsgiver, til dem. Fordi jeg fortsatt er knyttet til det firmaet jeg har jobbet for, er det vanskelig å la det stå på denne bloggen,hva jeg mener om de. Det er ikke så farlig for meg st folk vet hvem jeg er, og de fleste som følger bloggen kjenner meg.

20130205-162135.jpg

Den 21.03 er den dagen jeg går over fra sykepenger til Arbeidsavklaringspenger, hos NAV. Da er jeg i grunnen ferdig med denne arbeidsgiveren. Jeg har tenkt på denne datoen, for å bli den datoen jeg ikke er anonym lenger. Tanken bak er å gi de personene som kommer inn på bloggen å ser etter hjelp til selvhjelp, et ansikt. Jeg ønsker å være til inspirasjon til å søke selvhjelp, slik at de ikke nok en gang møter en som ikke tørr å stå frem. Se linkene under ressurser for å søke den hjelpen du trenger, eller se sidene til Dixi.

Hva mener du om dette? Trenger Gutter og menn, meg som inspirasjon til selvhjelp?

Håper også alle deler siden min på Facebook.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s