Saken er henlagt!

8434770327_31de8fe7d5_z

Idag fikk jeg telefon fra Bistandsadvokaten. Hun hadde fått svar fra politiet om at saken var henlagt. Saken var henlagt, fordi at de har for få opplysninger om gjerningsmannen. Men har de egentlig prøvd engang å finne ut mer? De har hatt flere muligheter for å få kontakt med en person på en spesifik adresse.
Ved anmeldelsen av tyveri og ved anmeldelsen av voldtekt, har jeg gitt de informasjon om en adresse, den stjålne Iphonen min ble sporet på. Disse vedleggene har på mystisk vis, forsvunnet ved begge tilfellene.

Photo 26.02.13 21 42 21

Det virker på meg som de har vanskelig for å tro meg. Er det for få ressurser, eller gidder de rett og slett ikke. På en voldtektsetterforskning bruker Oslopolitiet vanligvis syv måneder. På min sak har de kun brukt en måned. På en måned kan de umulig ha fått satt seg inn i saken, eller gått igjennom de få beviser de har. Synes 7 måneder eller 280 dager er litt i overkant lang tid, men 1 måned er helt latterlig kort etterforskningstid.

Det er vanskelig idag, føler meg misstrodd. Enda værre er følelsen av at politiet ikke tar etterforskningen på alvor. I utgangspunktet har jeg ikke mye tillit til politiet, men den lille tilliten jeg hadde, er ytligere svekket nå.

Jeg har i samråd bestemt at vi klager på dette vedtaket fra politiet.

Hva er dine erfaringer med politiet?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s