De gode dagene

sol

Nå har det vært noen gode dager. Føler meg ikke så deprimert. Var hos fastlegen min på onsdag og vi snakket litt om veien videre. I og med jeg begynner på Arbeidsavklaring, trenger jeg ikke fult så mye oppfølging av han. Jeg takket han for all hjelpen, med en diger klump i halsen. Holdt på å begynne å gråte, men denne gang på en god måte. Uten han hadde jeg nok ikke fått den hjelpen jeg trenger.

Solen skinner i Oslo om dagen og det gjør at «den mørke skyen» i hodet letter litt. Vårstemning og tanken på at sommeren er nær, er deilig.

Ikveld skal jeg på konsert med gode venner. Blir kanskje vanskelig og rart med mye folk rundt seg. Men er glad i musikk, så dette blir bra. Ønsker alle en god helg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s