Lyst ute, mørkt inne

darkness

Føler meg veldig deprimert om dagen, og er ganske lei. Det er vanskelig å stå opp om morgenen, har ikke mye å stå opp til. Det er og vanskelig å ha en normal samtale med noen. Det går aller mest utover kjæresten, det er også det som også er det værste. Kjæresten fortjener absolutt ikke den dritten som kommer fra meg, etter all den støtten jeg har fått derfra.

Trodde jeg ville føle meg litt lettere til sinns, nå som dagene er lyse og fulle av sol, men desverre fungerer det ikke sånn. Det jeg tror er det som gjør at jeg føler det sånn, er all grubblingen og spørsmålene i hodet mitt, om fremtiden, om skole, jobb, økonomi osv. Ønsker jo ikke ha det slik, men kommer inn i den samme duren med gjevne mellomrom. Mest når jeg har tid til å tenke. Det jeg har minst lyst til i livet, er å være til en byrde for folk. Og spesielt kjæresten min. Men det er det som skjer når de store problemene oppstår. Den onde sirkelen fortsetter å rulle. Det er veldig slitsomt.

sol_01_lumia

Prøver å leve et normalt liv, men vanskelig med den «svarte skyen» i hodet. Det gjør det vanskelig å tenke positivt og vanskelig å glede seg over ting. Før var helgen tid for å kose seg, gjøre ting og slappe av. Nå går alle dager i et. Høydepunktet på uka er like mørk og trist som ukedagene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s