En lysere uke

Denne uken har «skyen» i hodet lettet litt. Jeg er ikke like deprimert. Mye positivt som har skjedd. Jeg har fått delt mye, både hos DPS og hos Dixi og i tillegg fått et etterlengtet brev fra NAV. På Mandag fikk jeg snakket med psykologen om noen urovekkende tanker jeg har hatt i hodet mitt.

NAV

Mye skjedde bare igår. Selvhjelpsgruppen hos Dixi gikk veldig fint. Var som jeg trodde, jeg var litt stille i begynelsen og ble litt «varmere i trøya» etterhvert. Gruppa bestod av personer litt yngre enn det jeg trodde også. Jeg var den eldste. Vi kom litt inn på historiene våres, men det gikk helt greit for min del. Det som er fint med gruppe, er at man deler med folk som har samme historie. Mange sliter med de samme tingene. Hadde tenkt mye på hvordan personene jeg kom til å møte der, var. Det var en veldig bra gjeng, men viktigst av alt alle var helt vanlige mennesker man kan møte på gaten. Som deg og meg. En lettelse at første møte gikk så fint.
Gleder meg faktisk til å komme tilbake, over påske.

En annen ting som skjedde igår, var at jeg fikk svar fra NAV om arbeidsavklaringspenger. Jeg ble veldig lettet over at jeg fikk det innvilget, og at jeg ikke kommer til å slite økonomisk. Det gjør at jeg føler meg tatt på alvor. Nå har jeg ro og tid på meg til å bli frisk og å komme tilbake til livet. Det er det jeg trenger nå.

20130221-153838.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s