Oppskriften på verdens beste Cupcakes

vanilla-cupcakes-frosting

……Finner du desverre ikke på denne siden.

Idag har jeg valgt å skrive om noe jeg visste jeg kom til å måtte ta opp. Men jeg hadde et lite håp om medmenneskelighet der ute. Særlig blandt folk som vet hvem jeg er.

For å få spredd budskapet mitt, har jeg spurt Facebook «venner» om de vil like og dele siden min der. Siden om Voldtatt mann på facebook er der av den enkle grunn, at det er lettere å få folk til å dele bloggen. og det er enklere å få med seg innleggene om man følger den der. Det samme gjelder for Twitter.

Det har etterhvert blitt mange «likere» det er jeg veldig takknemelig og glad for. Håper mange også fortsetter å lese innleggene mine, selv om man nødvendigvis ikke har en nær rellasjon til emnet.

Utenom en kommentar på siden, av en som trodde det var en tulleside, har jeg utelukkende fått gode tilbakemeldinger. At det er tøfft gjort å skrive om temaet. Og at det er et fint sted å begynne med hjelp til selvhjelp om man er gutt eller mann, og utsatt for overgrep.

Da jeg spurte noen Facebook venner i går, fikk jeg dette svaret:

«Vil du virkelig at hele verden skal vite at du har blitt voldtatt så skriv det midt i panna di…. Eller i stor fet skrift på ryggen på jakka di. Å lage en blogg om sin egen voldtekt? Og så lage en facebook gruppe om det også.. Det er det drøyeste jeg har sett!»

Denne meldingen var ikke det eneste som ble skrevet. Det var også en annen som skrev tilbake «Det var på tide at noen tok bladet fra munnen», å han siktet da til at han ikke hadde ville si noe tidligere om det jeg gjør galt.

Jeg mener de tar fullstendig feil. Jeg ønsker at så mange som mulig får informasjon om Dixi og jobben de gjør, info om hva slags rettigheter man har, og i tillegg skrive ut hva jeg føler, og hvordan jeg har det i ettertid av det som har skjedd. Jeg mener også det hadde vært feigt av meg å la være å dele det jeg gjør. Jeg ønsker å blogge om noe med mer substans enn Makroner, sminke og lavkarbo.

makroner

Hendelsen skjedde meg for to år siden og jeg ønsker at gutter og menn som har opplevd voldtekt burde få mulighet til å vite at de ikke er alene om dette. Gi de en mulighet til å finne et sted å åpne seg, slik at de slipper å bli sittende med problemene på egenhånd.

Hvis du får en forspørsel om å dele budskapet, og er så egoistisk at du mener folk skal slite med psykiske problemer og kanskje ta sitt eget liv pga skammen, skyldfølelsen, håpløsheten og problemene en annen har påført dem. Da synes jeg, du skal la være å «like» og dele facebook siden, Twitter og Innleggene på bloggen. Mener du at alle fortjener å vite at det finnes et tilbud der ute og at de ikke er alene. Lik og del, du har også sansynligvis noen på «vennelisten» din som kan trenge slik informasjon.

524925_10151560494601031_717670714_n

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s