Kronikk fra Aftenposten

Påsken er vel overstått. Har ikke hatt tid til noe blogg, fordi vi har hatt familie på besøk. Alikevel har jeg hatt tid til å gruble og tenke. I dag er det møte med arbeidsgiveren min, gruer meg. Jeg har bestemt meg for hva jeg kommer til å si. Men kommer tilbake til det senere idag. I påsken kom jeg over en kronik jeg gjerne ville dele med dere. Og høre om det er noen synspunkter på. Den kan leses her http://mobil.aftenposten.no/meninger/kronikker/Skal-vi-torre-a-snakke-hoyt-snart-7160200.html#.UVvrPmQayc0

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s