En superversjon av meg

20130405-115107.jpg

Skyen har lettet. Jeg har lenge hatt en «mørk sky» i hode, depresjonen. Den har gjort at jeg ikke har kunne glede meg over ting. Våren kom, fuglene sang og solen skinte… Alikevel følte jeg meg lei meg, og at alt gikk i mot meg. Nå har det lettet litt, å jeg går med tanker om at folk ikke skal knekke meg, og at ting begynner å løse seg i stedet.

Var i møte med Arbeidsgiver på onsdag og føler jeg fikk sagt det jeg ville. Jeg ønsker ikke å gå ut i uvisse om jeg har et sted å jobbe, når jeg er frisk nok til det. Følte meg faktisk sterk når jeg kom ut fra møtet. Som en superversjon av meg selv.
Bare de få timene hos psykolog og opplegget hos Dixi føler jeg har hjulpet masse. Selvhjelpsgruppen er et tryggt og godt tilbud for meg. Vi er en fin gjeng, med mange av de samme problemene og løsningene på disse. Forrige samling snakket vi om selvbebreidelse og Angst. Noe som vi alle i gruppen nok kan relatere oss til.

Har også fått en del gode tilbakemeldinger på facebook siden. Det er veldig hyggelig med god støtte. Det er bare å diskutere, kommentere og komme med innspill. Både på twitter, facebook og her på bloggen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s