Det er lov å være glad

NAV

Det er lov å være glad om dagen. Fra uka før påske til nå har jeg ikke følt meg deprimert, jeg har ingen «mørk sky». Det føles bra, selv om har jeg hatt noen opplevelser som har gjort at jeg har vært på randen av å havne tilbake. På tross av de opplevelsene, har jeg kommet meg opp av «gropa» fort. Det er ikke den konstante følelsen av motløshet og motgang lenger.

Føler jeg har gjennomgått et stort vendepunkt, nå kan jeg ta tak i andre ting føler jeg. Ta tak i ting som angsten min feks. Jeg vil ha den følelsen vekk!

Er ikke lett å utfordre angsten, men tvinger meg selv til å gjennomføre det som for meg føles som ubehagelige situasjoner. I går var jeg feks på et nytt møte med NAV. Etter forrige møte skrev jeg et brev på 5 sider, der jeg så godt som mulig fikk fortalt hvordan jeg opplever situasjonen jeg er i. Var veldig nervøs og følte sterk angst i forkant, fordi jeg var urolig for utfallet og at jeg trodde hun var sint på meg for brevet. Saksbehandleren ba om unnskyldning for sist møte, og synes derimot det var bra jeg fikk ned på papiret hvordan situasjonen er. Hun har bestemt seg for å innvilge AAP under utdannelse. Jeg er så glad og lettet. Dette kommer til å endre alt. Dette blir en ny start for meg om jeg kommer inn på skole.

En annen ting jeg gjorde igår var å se på forestillingen seksuell empati. Det er en forestilling som omhandler hvordan unge gutter, kontra jenter kan oppleve tilfeldig sex i beruset tilstand. Det handler om grenser. Det en gutt oppfatter er kanskje noe annet enn hva en jente opplever. En fin forestilling som alle unge burde ha sett. Den ble arrangert i regi av Dixi. Dette var også veldig utfordrende å være med på. Mye mennesker på liten plass. Men gikk fint.

seksuellempati

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s