Båndit EB

 bandit2

Idag har jeg lyst til å fortelle dere om en liten elevbedrift som heter Båndit. På Aursmoen Ungdomsskole finnes det en gruppe på fem jenter, som ønsker å gjøre en forskjell. De er allerede høyt prisbelønnet for sitt unge entreprenørselskap og har gode salgs kunnskaper. bandit1

De bestemte seg å for å selge armbånd til inntekt til veledighet, men da de fikk beskjed om at den organisasjonen de ville støtte, ikke trengte pengene, ble valget enkelt. Mye media dekning på voldtektsaken, gjorde at det lille silikonarmbåndet nå er et symbol på at man vil hjelpe voldtektsofre. Halvparten av pengene går til DIXI -ressurssenter for voldtekt.
«Senteret består av noen få ansatte som veileder og hjelper ofrene og deres pårørende. Grunnen til at vi valgte å gi pengene til DIXI er at voldtekt og usikkerhet har vært veldig aktuelt den siste tiden. Da vi startet bedriften vår i høst, var det flere saker i mediene der ungdom ble forsøkt voldtatt. Det er noe som engasjerer og angår oss alle.» skriver jentene på sine egne facebook sider. Det gode entreprenørselskapet førte nylig til at Sara, Marita, Martine, Hedda og Åshild overleverte en sjekk på kr 8000 til Dixi.bandit3

Videre forklarer de at samarbeidet også har ført til at Dixi har holdt foredrag på skolen deres. Noe som sannsynligvis gir god grobunn for respekt for hverandre og hverandres grenser. BåndIt-Armbåndene får du kjøpt for 30 kr ved å sende mail til: baanditeb@gmail.com Man kan velge mellom tre farger: Lilla, oransje og grønn.

Besøk facebook sidene til Båndit her for mer informasjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s