blogger?

VOLDTATT MANN

Hei, jeg søker andre gutter og menn som vil være med å skape noe på denne bloggen. Har du en historie eller følelser du vil dele? Selvsagt om overgrep eller voldtekt. Send meg teksten din og eventuelle illustrasjoner på mail til voldtattmann(at)gmail.com. Trenger ikke være lange innlegg, men noe som beskriver din situasjon og erfaringer. Du forblir anonym. Jeg ønsker å vise verden, at man ikke er alene.

View original post

3 thoughts on “blogger?

  1. Fantastisk bra med denne bloggen her og facebook siden. Du gjør mye for å skape aksept og forståelse for overgrepsutsatte menn og ikke minst erkjennelse av deres eksistens. Jeg legger ved linken til en veldig bra blog om menn som har opplevd overgrep. Den har også linker videre til mange andre nyttige sider:

    http://toysoldier.wordpress.com/on-being/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s