Ufrivillighet til frivillighet

Brygger_5802

Det er mye som skjer om dagen og dermed hatt liten tid til å skrive. Har engasjert meg litt i lokal politikken, men viktigst av alt har jeg startet litt på egenhånd med jobben med å styrke overgrepsutsattes rettigheter. Har skrevet et brev til Justisministeren, men ikke fått noe svar på henvendelsen. Jeg er også iferd med å prøve å skape meg et nettverk av folk som vil jobbe med det samme. Nå først og fremst nå har jeg snakket mest med politikere. Noen har meldt sin interesse for dette arbeidet, men kunne ønske meg at fler tok kontakt.

Det kan også være aktuelt å være med å få på beina en Landsforening for utsatte. Trondheim er et aktuelt område for en forening, eventuelt et resurssenter. Det er viktigheten av å gi alle like rettigheter og det å gi folk muligheten til å søke hjelp, som driver meg. Jeg ønsker minst av alt at mennesker skal lide lenge, for noe en annen person har påført dem.
Det er ikke jeg som skal drifte noe slikt, på grunn av psyken og situasjonen min. Men hjelper gjerne til med det jeg kan. Dette blir kun på frivillighet.
I Trondheim finnes det allerede et tilbud, men dette er i ferd med å legges ned fordi man mangler folk til styr og stell. Jeg har også fått tilbakemelding fra en annen organisasjon, som ønsker å starte arbeid med utsatte i andre byer.

Dette høres veldig spennende ut å kunne hjelpe til med, siden jeg har så mange ideer. Ta kontakt dersom du også ønsker å jobbe med utsattes rettigheter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s