Flere spørsmål enn svar

image

Idag fikk jeg endelig svar fra Politiet. De har ikke tatt klagen på henleggelsen av saken min til etterretning, da er det dermed ikke noe mer å gjøre med den. Saken er avsluttet.
Begrunnelsen deres for henleggelse var at de ikke hadde nok informasjon om gjerningsmannen. Noe jeg ikke kan forstå, da jeg har gitt de masse informasjon. Mer kunnskap i politiet er en av de tingene jeg har lyst til å kreve som utsatt. Jeg mener det er flere punkter som kunne vært avgjørende for etterforskningen, og er kritikkverdig at politiet ikke har tatt tak i. Jeg stiller derfor følgene spørsmål:

– Politiet fulgte ikke opp Gps sporingen jeg ga dem. Hadde de gjort dette hadde de da kunne sjekket ut antatt gjerningsmann?

– Politiet stilte aldri spørsmålet om jeg var blitt voldtatt ved første anmeldelse. Selv om jeg fortalte at jeg var blitt dopet og det var utført en seksuell handling. Hvordan hadde saken forløpt seg om de startet etterforskningen for 2 år siden?

– Politiet henla saken etter knappe 2 måneder. Er da saken godt nok etterforsket?

Hvilken erfaringer har du med politiet?

Politi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s