FN BEKYMRET OVER VOLDTEKT I NORGE

FELTJOURNALISTENE

Fem av mine nærmeste venninner har blitt voldtatt.

Ingen av dem gråter når de forteller om opplevelsen. Tvert i mot er de overbevist – og overrasket – over hvor godt de har taklet det. De har ikke behov om å snakke mer om det sier de.. det skjedde, og det var grusomt, men livet går videre, man kan ikke dvele ved fortiden.

Likevel har opplevelsen satt spor i dem alle. En skiftet legning og mistet fullstendig interessen for menn, en annen ble plutselig kun forelsket i menn over 40, en tredje har så mye aggresjon at hun ved flere tilfeller har slått ned folk som har tatt fysisk kontakt på byen, og en fjerde tør ikke lenger gå alene etter at det har blitt mørkt. Den femte er jeg ikke sikker på hvordan har reagert, men kanskje er det tomme blikket og mangelen på konsentrasjon en slags reaksjon.

De sier…

Vis opprinnelig innlegg 964 ord igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s