Overveldet

20130827-221245.jpg

Da er snart første samling i Førde over. Det har vært overveldende. Mye informasjon, nye mennesker, nytt sted, mye tanker, mange spørsmål.

Hva er grunnen til at du valgte nettopp å studere sjukepleier i Førde? Hva er hobbyene dine? sivilstatus, hvordan bor du osv. Skal man ta den lange eller den korte versjonen….

Heldigvis er jeg jo åpen om det meste. Kanskje litt for åpen. Men det har da også gått veldig greit her i Førde. Jeg har allerede møtt mange fine mennesker, og har også en fantastisk kusine (med familie) som tar vare på meg, hjemme på gården hennes. Kunne ikke fått en bedre start. Sjekk ut bloggen hennes her.

Har også fått hundrevis av tilbakemeldinger, på en artikkel og intervju i programmet Juntafil på P3.
Mange gode ord og støtteærklæringer fordi jeg er åpen. Jeg er overveldet. Håper andre gutter/menn som leser og hører min historie kan finne trøst og se at det finnes hjelp og støtte der ute.

Er du blitt utsatt og du synes det er vanskelig å åpne deg? Da kan du gjerne ta kontakt via epost eller facebook, slik at jeg kan hjelpe deg på vei til å skaffe hjelp andre steder. (Hovedsaklig oslo området)

Tusen takk for all støtte jeg har mottat. Og veien videre ser enda lysere ut for meg.

20130827-221821.jpg

3 tanker på “Overveldet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s