Superstressa

Photo 02.02.14 17 45 05

Jeg er superstressa!

Imorgen er det eksamen i sykdomslære og farmakologi. Har jo brukt helgen på å lese masse, men føler det jeg leser ikke sitter. Har også brukt den siste måneden effektivt, og har vært på alle forelesningene. Det er derfor vært lite posting her på bloggen. Kommer til å være veldig kort idag også. Jeg mener jeg har de grunnleggende tingene inne, men sliter med dybden.

Skal være glad når eksamen er over å vi skal begynne med grunnleggende sykepleie, som for meg er det det å være sykepleier dreier seg om. Det å vite hva man skal gjøre i akutte situasjoner, og hva medikamenter gjør er selvsagt viktig. Men tenker at pleie,omsorg og kommunikasjon er det man bruker mest i yrket.

Er nervøs og har angstlignende følelser. Klumpen i mellomgulvet er tilbake, men skal nok være litt nervøsitet. Hvordan forbereder du deg best til eksamen og lignende stress?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s