1974 eller 2014

VOLDTATT MANN

På denne bloggen har jeg tidligere valgt å ikke skrive spesielt om mitt ståsted politisk. Jeg har skrevet om «voldtekts» politikk generelt, fordi saker som helsevesen, rettsvesen, politivesen og undervisning, kun kan påvirkes gjennom politikken. Men i dette innlegget går jeg inn for å fortelle det, fordi det er viktig for meg.

Jeg har stått aleine i regn og gufs utenfor Nav kontoret på Grorud, med flyveblader i handa, jeg har forsvart Rødt politikken for klart psykisk ustabile mennesker. Kjent på sosialangsten min og til og med vært redd. Stått i rushet på busstasjonen, T-banestasjonen tidlig på morgene. Det har vært en prøvelse og jeg har brukt masse av min fritid på dette partiet. Stått på stand, og vært med på å prøve å få frem de sakene jeg har trua på. Mot sosial dumping, klimaproblemer og mangel på boliger for unge og fattige. De sosialistiske sakene og den gode…

View original post 538 ord igjen

One thought on “1974 eller 2014

  1. Det du skriver om, får meg til å tenke på en stygg business i Afghanistan/Pakistan og omegn, som heter Bachabazi, hvor unge gutter (og i liten grad jenter, de misbrukes på andre måter) prostitueres. Det er visst ganske omfattende. Også har vi jo dette med de katolske prestene som har tittet frem de siste årene. Jeg tør ikke en gang å tenke på mørketallene. Misbruk av en gutt er misbruk av et barn. Misbruk av en jente er misbruk av et barn. Voldtekt er voldtekt, og det er en form for misbruk det også. Det er bra noen av mennene tør å heve stemmen, akkurat som kvinnene gjorde det for noen tiår siden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s