Facebookkampanje; «Så tøff trenger ikke du være, men det hjelper»

983973_10152916167730368_1103294495_n

For en stund tilbake siden så jeg en amerikansk facebook kampanje, som satte søkelyset på at det finnes overgrepsutsatte menn og gutter der ute. Mennene i kampanjen hadde plakater der det sto feks. «Jeg opplevde overgrep da jeg var 10, overgriperen går fri».

Jeg ønsker å starte noe lingnende på facebook. Jeg vet det er mange tøffe gutter og menn der ute, og vi trenger åpnhetenen for å synliggjøre problemet.

På plakaten kan det stå dato, år eller om det er utført av kvinne eller mann, om du er åpen, om du sliter psykisk osv. det er kun opp til deg, hvor mye du vil dele. For min del er åpenheten nøkkelen for å få bukt med fremmedgjøring av utsatte gutter og menn.

Photo 14.05.13 21 57 00

Mørketallet må minskes og jeg ønsker at alle skal ha de samme rettighetene i politi- og rettsvesen. Ved å ufarliggjøre og gjøre det normalt å snakke om for gutter og menn også. Tips gjerne til noen du kjenner.

Bildet sendes til voldtattmann@gmail.com å postes på facebook siden for kampanjen så fort det er bidrag. Jeg har tenkt at kampanjen skal hete «Så tøff trenger ikke du være, men det hjelper». Kom gjerne med innspill.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s