Ingen virkelig voldtekt

Holdningene er fremdeles at jentene har skylden selv, eller søker oppmerksomhet med å lyve om voldtekt. Vi trenger å lære barn og unge om grenser og hva voldtekt er, samt konsekvensene er for både den utsatte og overgriperen. Fest kan fort føre til tragedie for alle berørte parter.

«Jeg har hørt om jenter som sier de har opplevd det, men jeg kan jo ikke vite om det er sant. Hun kan jo si det for å få oppmerksomhet» sier en svensk gutt i dokumentaren. To jenter Sier «om vi sier det, får vi vel høre at vi hadde for kort kjole». Se ingen virkelig voldtekt! her tas det opp at klassiske myter rundt voldtekt, fører til at den utsatte tier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s