Gratulerer Frøydis

Jeg ønsker å gratulere Frøydis Öfeldt Marstein, med Dixi prisen! Første gang jeg hørte henne holde en appel var i Løvetannmarsjen 2013. Tenkte med det samme at dette er en dame det virkelig står respekt av. Som pårørende til en som har opplevd overgrep, har hun satt fokus på nettopp denne gruppen og den påkjenning det medfører. Hun har jobbet med å få fjernet foreldelsesfristen og andre rettigheter innen det som innebærer å være utsatt. Gratulerer masse… Må si jeg er litt missunnelig, men er det noen som fortjener denne utmerkelsen er det deg.

2015/01/img_0844.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s