50 nyanser av kjedsomhet

VOLDTATT MANN

Fredag var jeg på kino å så filmen kvinnesakskvinnene reklamerer sånn for. Økonomi sjefen i Nordiskfilm (kinoene i Oslo), kan rapportere om at de forventer ca 10.000 ekstra solgte billetter etter all reklamen og han takker pent.

Photo 13.02.15, 11.59.10Photo 14.02.15, 02.26.38

(Spoiler alert)

Kvinnegruppa Ottar, kvinnefronten og sist men ikke minst krisesekritariatet(som av en eller annen grunn har slengt seg ut i debatten?!?) Roper høyt om at folk skal boikotte en film de ikke har sett eller ønsker å se. Har det slått dere at dette er en film? Fiksjon? Jeg er motstander av vold, krig og annen drit, men står da ikke på gata å demonstrerer mot filmen Die Hard. Folk ville jo trodd jeg var gal. De råder folk til boikott fordi de tror filmen handler om kvinnefornedrigelse, vold og overgrep. Det siste er jo forsovidt rett, men overgrepet det handler om, er ikke mot noen kvinne, men mot mannen. Rettere sagt…

View original post 282 ord igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s