Du må ikke bryte sammen

VOLDTATT MANN

Siden jeg ble kastet ut av behandlingen hos DPS, fordi jeg var frisk nok da depresjonen slapp taket. Må jeg tydligvis leve med angsten og ikke få hjelp med den. Tenkte idag å forklare litt hvordan jeg føler den, ved å beskrive hvordan jeg føler den og skrive om hvordan jeg møter og takler den. Angsten min kommer som oftest i møte med ukjente, og er sterkest når saker og ting gjelder meg, og når jeg er alene i møte med andre.

lonelytree

Jeg kjenner den som en voksende klump i mellomgulvet, jeg svelger hyppigere for å prøve å få den bort. begynner å svette. En nummenhet brer seg i kroppen. Jeg blir redd for å si noe, redd for å stottre eller stamme, redd for å virke usikker. Det er det som er det paradoksale. Redd for å virke usikker gjør at jeg virkeligvirker usikker. Situasjonene der det er værst…

View original post 421 ord igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s