Jeg er krenket

Om du tror jeg ble krenket av standup’en til Atle Simonsen, tar du grunndig feil. Jeg er egentlig mektig lei av at alle blir krenket for den lille ting. Jeg mener Humor kan være med på å bryte ned tabuet i mange sammenhenger, og humor er også en overlevelsestaktikk hos mange som sliter. Jeg ble derinot krenket i 2011 da jeg ble voldtatt og ranet i leiligheten min, så det skal litt til.
Det var jeg som tipset TV2 om filmen Simonsen selv hadde lagt ut på Facebook. Det som var interessant ved dette klippet og grunnen til at jeg øndket at det kom i medias søkelys, handler ikke om selve humoren. Humor er som tidligere nevnt hva du synes er morsomt selv(humoren din kan derimot fortelle andre hvem du er som person). Men at mannen som er Helseministerens rådgiver er så kunnskapsløs om noe som åpenbart omhandler om helse.

Det er politikerene som blandt annet skal legge føringer for kunnskap om overgrep og seksuell helse i skolen, det er politikere som bestemmer hvordan hjelpetilbud utsatte skal ha.

Det andre problemet er at det ikke er en eneste vits der…. Han bare påpeker de fakta om at gutter og menn er stigmatisert når de forteller at de har blitt utsatt. Simonsen drar folk som allerede ligger nede, lenger ned i søla uten et eneste poeng.

Kunnskapsløshet finnes desverre ikke bare i Frp, men stortsett over hele den politiske fjøla.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s