8 myter om voldtekt

VOLDTATT MANN

Bilde 27.04.15, 19.36.13«Er det noen vits å anmelde voldtekt? En rekke voldtektsofre og eksperter har fått spørsmålet. Svarene de gir er et nederlag for rettsstaten Norge. Aftenposten vil i en serie saker skrive mer om temaet». Dette er innledningen til denne saken: 8-myter om voldtekt i Aftenposten 27/04-15. Artikkelen og Aftenpostens valg av å illustrere kampanjen sin, llegger desverre til grunn at voldtekt rammer kun kvinner. Et lite grep i illustrasjonen gjorde den kjønnsnøytral. Voldtekt rammer begge kjønn og utføres av begge kjønn, dette bør psykologene som har utarbeidet disse mytene vite.

Vær snill å ikke kom med unskyldningen «Denne gangen handler det om kvinnene» eller «Det er jo primært kvinner som opplever voldtekt». Det hjelper ikke de menn og gutter som sitter inne med sine grufulle historier. Tvert imot… dere undergraver deres opplevelser.

Her er mine 8 myter om voldtekt til dere!

1. Voldtekt, overgrep, vold og seksuelltrakasering er bare noe…

View original post 395 more words

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s