11. Februar

I dag kom det nye episoder av podcasten «Hele historien» 2 episoder som handler om en trener og hedersperson i nærmiljøet i Engerdal, som har forgripet mot unge gutter i gjennom 4 tiår.  Hør den her https://podcasts.apple.com/no/podcast/hele-historien/id1336939498?l=nb&i=1000465212605

Det er det også 9 år siden jeg opplevde det jævligste i mitt liv. Jeg har tidligere skrevet om 11.02. 2011, tallet som møter seg selv på midten. Det var dagen en bytur med kollegaer, førte til at jeg ble voldtatt og ranet hjemme i min egen leilighet. Det var denne datoen som betød et stort vendepunkt for meg, og jeg har oppnådd mye på disse 9 årene. Ting har tatt lang tid, men nå er jeg der jeg skal være. 

Jeg jobber i psykiatrien nå og har tatt på meg en del frivillighetsarbeid, engasjert meg i problematikken rundt psykisk helse og overgrep. Men jeg ønsker mer. Nå er jeg nylig ferdig med min videreutdanning i seksuell helse og seksualitetsundervisning og ser etter mer relevant jobb i tillegg til min faste jobb. Som å undervise i seksualitet og seksuell helse for ungdommer, holde foredrag for fagpersoner eller veilede/rådgiver for utsatte. Jeg håper noen der ute kan hjelpe meg å komme i kontakt med stiftelser, bedrifter eller udanningsinstiusjoner som kan ha nytte av mine tjenester. Ta kontakt på voldtattmann@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s