Om meg

Photo 02.02.14 20 08 01

Hei,

Mitt navn er Kent A Johansson og er mannen bak bloggen Voldtattmann.org. Håper du finner det du leter etter. Dette er ment som en ressursside for deg som er gutt/mann og opplevd overgrep.Min historie er nok ikke unik.

Bakgrunnen for bloggen er denne:

– Som de fleste andre, var jeg en kveld ute å tok noen øl med gode arbeidskollegaer.

Den natten/kvelden ble en av de jævligste i livet mitt.

Husker ikke så mye av det som skjedde den natten. Misstenker at han har dopet meg ned, ved å ha noe i drikken min.

Da utestedet var iferd med å stenge for natten, skulle flere av oss hjem til en av kollegaene mine. Vi var flere som skulle ta taxi, men jeg måtte en rask tur på toalettet. Da jeg kom ut, hadde de andre allerede dratt av gårde.

image

Fra tidspunktet jeg kommer ut av utestedet å oppdager at de andre har reist, til jeg våkner på sofaen hjemme, naken, voldtatt og ranet, har jeg Ingen formening om hva som har skjedd.

Jeg kan kun huske bruddstykker fra hendelsen. Det jeg husker er en gutt/mann som kommer ut av taxien samtidig som meg, han skal være med meg inn i leiligheten min, og at han romsterer i leiligheten min.

Alt er tåkete og svart, før jeg husker klart at jeg ligger på ryggen i sengen og roper ”Nei,nei”. Peraonen i leiligheten utfører da samleie på meg, å han stopper ikke.

Alkohol inntaket mitt den kvelden tilsier ikke at jeg skulle hatt blackout denne natten. Hensikten hans er sannsynligvis ikke å stjele fra leilighet, men å forgripe seg på meg.

Personen har tatt med seg gjenstander i leiligheten til en verdi av 10 – 15 tusen kroner og voldtatt meg. Noe av det mest nedverdigende man kan oppleve i livet. Føler meg skitten, hjelpesløs og dum.

Photo 13.02.13 03 12 45

Håper historien min og veien frem til å få den hjelpen jeg har krav på, kan hjelpe andre til å oppsøke hjelp. Hjelp til selvhjelp.

Er du gutt/mann og opplever overgrep eller voldtekt ikke nøl med å ta kontakt med Dixi – ressurssenter for voldtatte, et fantastisk sted for å få den hjelpen du trenger.

Photo 19.05.13 01 06 58

18 tanker på “Om meg

 1. Hei.

  Jeg fant bloggen din når jeg søkte litt rundt på nett. Jeg skeiv akkurat ned noen tanker om voldtekt- jeg syntes bloggen din passet til temaet, så jeg «lånte» headeren din og linket til bloggen din.

  Håper det går bra? Hvis ikke må du bare si i fra, så skal jeg fjerne det med en gang!

  Jeg kommer tilbake for å lese mer her siden- jeg syns du er tøff som står frem på denne måten!
  Ha en fortsatt fin kveld videre.

  Hilsen Elin

 2. Kjære Kent! Jeg vil bare takke deg for at du står frem og gjør en forskjell! Jeg deler gjerne din side. Jeg vil gjøre en forskjell , og kampen er bare så vidt begynt.

 3. Hei
  Må si at jeg er imponert over åpenheten din – dette er et veldig viktig tema som er et ekstremt tabu. Så flott at du står fram! Vil tro det hjelper mange som har gått gjennom det samme som deg.

  Jeg er jo selv kvinne og ble voldtatt som tenåring, og til tross for en mye mer åpenhet omkring voldtekt av jenter/kvinner, så klarte jeg aldri å anmelde det og det gikk mange år før jeg betrodde meg til noen som helst og etterhvert fikk bearbeidet det. Grunnen til at jeg aldri fortalte det til noen var av frykt for å ikke bli trodd, at noen skulle tro jeg bare «angret på frivillig sex», at jeg selv hadde sørget for å havnet i situasjonen eller lignende. Og den frykten er begrunnet i utsagn som «hobbyspion» og andre mennesker som han deler. Jeg husker mange fra min oppvekst som ble utsatt for overgrep, både barn og tenåringer, som aldri ble trodd av voksne mennesker eller som fikk beskjed om at det «var deres egen feil». Uendelig grusomt og ondskapsfullt..

  Tror og håper at din og andres åpenhet kan gi mer styrke til de som er offer!

 4. Takk for at du er åpen om din historie! Har selv opplevd voldtekt og det merket meg for livet som 15 åring. Mange år senere klarer jeg å sette ord på det, tror jeg! Sender en god klem og ønsker deg alt godt i livet!

 5. Hei, igjen. Det har nå gått tre måneder siden jeg opplevde å bli voldtatt den 3. august i år. Må si at din blogg har betydd veldig mye for meg for hvordan jeg nå må gå videre. skal til politiet her i surnadal på mandag å anmelde den j…. d……… som voldtok meg. Etter mye om og men ser jeg ingen annen løsnmin en å få gjennomført den endelige annmeldesen av ham som forgep seg på meg. Vi har chattet før. Håper alt står bare bra til me deg.

  mvh,
  Christian Dalseg

  • Håper det går bra med deg, og at det hjelper å få anmeldt. Kan være tungt, men over tid er det en bra ting å få plassert skylden. Lykke til 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s